Competentiemanagement

Competentiemanagement is een belangrijk hulpmiddel bij het werven, beoordelen, laten presteren en belonen van medewerkers.

U kunt nu op eenvoudige en betaalbare wijze de competenties van uw team en medewerkers in kaart brengen. Inzicht op basis van 360° feedback. Inzicht dat noodzakelijk is om prestaties te laten groeien en beter te kunnen werven, beoordelen en belonen.

De VITAscope, het feedbacktool van VITAsim maakt dit mogelijk!

VITAsim beschrijft de competenties (indien gewenst), vult het tool met de benodigde parameters en zorgt ervoor dat u competenties kunt managen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de technische details van het systeem. Binnen enkele dagen operationeel.

Het gebruik van de VITAscope is eenvoudig. IT-kennis is niet nodig: met muisklikken vraagt u een feedback-sessie aan, geeft u feedback en kunt u de feedbackrapportage bekijken. De resultaten worden automatisch opgeslagen in een database. Geen papieren die zoek raken of hoeven te worden gedistribueerd.

Daarenboven zijn de data beschikbaar voor strategische analyses. Hiermee kunt u uw organisatie daadwerkelijk sturen op competenties.